Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en gång Ingenting

Och allt var grönt!
Och allt var underbart!
Cirka 2,5 till 7,5 sen tog det slut
Ja, det tog slut




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP