Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns bara en det är du...

Du är den som kan slå bort mina fötter och få mig att falla...
Det är bara du som kan hitta hem till mitt innersta...
När det gör ont, är du den som mig kan trösta...
Jag kan inte förlora mig, eller dig...
Men vad är vi utan oss...
Vem är vi när vi pausar, livet hära och nu...
Den klokheten vi bär tillsammans du & jag , att vi är menade för varandra...
När du håller mig i din famn, är du allt jag känt och vill ha resten av mitt liv...
Älskar dig!! Djupet av mitt hjärta i all evighet...
När vi ser in i varandras ögon, kärleken flödar ur dem...
Aldrig mera vi ska tveka, att ta till sig stundens ögonblick av allvar och reda ut och frigöra smärtan eller oron som finns i bröstet...
Veta att du är harmonisk och nöjd, det är viktigast för mig..
Du är allt jag vill ha, var jag än är eller går...
Vill att du ska känna det, vart du än är ska du alltid ha det med dig att du är älskad av mig...
Våra hjärtan bekräftade att vi aldrig slutat älska varandra, ibland blir man blind av det som är närmast...
Från första stund, stal du mitt hjärta...
Där och då och för alltid...
Aldrig mera jag ska gå, ingen storm någonsin kan få mig att tappa taget igen...
Det är du & jag...
Vi...
För alltid...
Hjärtat mitt...



Orkiden






Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden