Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alusa Fallax

Nej men hej här kommer flöjter, mellotroner och andra busar som hörs i den vackra Italienska musiken
Jag dricker en kopp kaffe till
Och lyssnar på Alusa Fallax
Om igen och om igen
Innan lyssnade jag på Coil
Det blir bara musik idag
Tänkte städa min stökiga lägenhet
Vem vet vem som kan komma på besök?
Nåväl, det blir mer och mer Alusa Fallax

Och en till kopp kaffe
Skål!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-01-14 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP