Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron!

Över mörka vatten finns det en bro.
På andra sidan där kärleken bo.

Genom våra händer vi sammanflätade är.
Du min älskade som är mig så kär.

Vi vandrar så sida vid sida.
Under oss brusar forsen den strida.

Diset och dimman ligger som en matta över vår vandring.
Men plötsligt tränger några solstrålar ner.

Vi på varandra genom tårar ser.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-14 14:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart om kärlek, värme och gemenskap!
2018-01-14

    ej medlem längre
En oerhört vacker dikt.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP