Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar 03:00

Är mitt täcke tomhetens materia
eller är det jag som är så ensam
att jag till och med skulle låta tomheten
omfamna mig om den kunde?

/ E




Fri vers av veligaE
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE