Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda tårar

En stilla tanke
om självförstörelse
värnar om tårarna, som bara syns på insidan

Farlig eufori sveper genom kroppen
och över armarna
vilar bandage
återigen förlorad i självföraktets
vackra stämma

Såren pulserar av adrenalin
och ur dem läcker tårarna
som varit gömda för länge

/ E









Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-28 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE