Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mamma


Kära mamma,
en dag kommer du falla

Och när du går
endast några dagar utan dig
jag klarar av

Ack en dag kommer jag
få vänta
en mycket längre tid
än vad jag klarar av

/ E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE