Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar och moln

Gråa moln sveper förbi
Utanför mitt fönster
Mina ögon lurar mig att de glittrar av färger

Förvränger den gråa, trista
Verkligheten
Ger den en djupare mening

Min kropp känns kall
Huden värker av brist från mänsklig värme

Fåglarna utanför mitt fönster
formar ett V
För att sedan skiljas åt
Och mötas igen

Och sedan försvinner de bland molnen
Därifrån ser de alla vackra färger
Världen har att erbjuda

Gråa moln sveper förbi
Utanför mitt fönster
Färgerna jag trodde var
Skalas av

Och nu finns bara gråa moln kvar

/ E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 14:46



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En fin dikt som går i moll. Fint uttryckt
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE