Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fredagen som gick fel


Ditt ansikte
som smälter

Mina händer som
rör, men som aldrig når dig

Det är spindlar på golvet
getingar i hjärtat

Toasitsen blev till säng
hallucinationer
spökar i varje ådra

Du skriker
om död
om hjälp

Du ligger där hjälplös
och jag skulle göra allt
i världen

för att ligga där
istället för dig

Lättnad
du ser på mig
du klarade dig
/ E








Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-27 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE