Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mascara


Rinnande mascara som skär in i huden
Bildar svarta blöta vägar ner på min kind

Tårarna når läpparna
Det smakar salt
Sorg
Och skuld

Varje kväll hamnar jag här
Blickandes ut genom mitt fönster
Som aldrig öppnas för att släppa in ny luft

Och det känns som en helt annan värld där ute
När jag sitter här inne
Med salta läppar
Och svullna ögon

Väntandes
På att tabletten ska värka

/ E










Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE