Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Apati

omfamna mig
rör mig inte

fnyser
åt den sköra stillhet
som jag brutit ner till tomhet

förstå mig
kom inte för nära


väck mig till liv
men bara en kort sekund

/ M.G




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-11-12 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE