Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mani



Jag andas djupt
ser mig själv i spegeln
det surrar i mitt huvud

Jag känner hur manin sakta tar över mitt sinne
skänker eufori till min kropp
ända ut i fingertopparna

impulserna förstoras
gränserna suddas ut
allt känns som en möjlighet

Jag seglar i mitt vackra skepp
i mitt hav utan slut

Orden flyter runt i mig som fiskar
och de ramlar ur min mun så lätt
utan baktanke

Surret slutar
och återigen seglar mitt vackra skepp
mot mörkret

/ E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 296 gånger
Publicerad 2018-08-27 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE