Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


nedräkning

 

flickor i rader

en rundmagad viola

fyra strängar på

 

knappdragspelaren

försökte efterlikna 

sitt röstregister




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-15 09:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Får en känsla av körsång.
2018-01-20

  TrollTörnTrappan VIP
Dubbeltydiga knappar?! ...kring lyriskt självklar sträng!?

2018-01-15

  lodjuret/seglare VIP
Omräkning vid flanken, hötte åt fyra huvuden.
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X