Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-07-07


Hjärtat längtar det kropp och själ saknar

 

Mitt hjärta sitter utanpå
bröstbenskorg


- då det gäller Dig -

Pulserande varmt
stort, vidöppet, villkorslöst
helt blottat, innerligt berörande
fyllt av rödaste blod, livs levande
oändligt vackert, lustfyllt
kärleksfullt älskande 



- då det gäller Dig -

 

Men så gränslöst sårbart, ängsligt
känslomässigt känsligt hjärta
evigt behövande, ständigt 
längtande, väntande, hungrande
förälskat hjärta fyllt av hopp
och jublande glädje 

 


- då det gäller Dig -



För ibland håller du 
mitt bultande hjärta, helt och hållet 
i dina bara händer, lekande
hudlöst utan skyddsnät
älskande mer och vildare än någon
får längtan att sjunga 
uti mitt hjärta som blev ditt
i samma ljuva stund

då själen din, med ömhet
omfamnade min


Så mitt hjärta sitter utanpå
bröstbenskorg


- då det gäller Dig -

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-18 01:20



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Din oerhört vackra dikt berör! Mycket kärlek här..!
2018-01-19

    Peter Söderqvist
Så kärleksfullt skaldat. Jag tycker om de kursiverade texterna som återkommer.
2018-01-18

  Nils-Robert
En dikt med så kärleksfull och sensuell intensitet att den får huden att knottra.
2018-01-18

  Carl Mikael Fäldt
Mmmmmmm!

Fint hjärta hör jag!
2018-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-01-18

  M:tin
En väldigt berörande dikt!!!!!!!
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP