Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi hade sol en stund

Vi hade sol en stund. Genom grånaden log himmelen.
Vintervinden kändes genast mildare, när vi så luktade på den genom dörröppningen.
Vi gaskade upp oss där inomhus. Gick ut. Tog ett glas vin på blanka förmidd'an i Guds fria natur.
"Vad faen!" sa vi. Drack ur. "Vad vet vi om morgondagen. Och här bestämmer vi ändå än så länge helt och hållet själva".
"Vi bor inte på nå't gammalt Hem. Vi bor hemma!"




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 12:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Som ni lever har jag en känsla av att solen som ler bakom grånaden bara måste ta sig genom den för att lysa på er där hemma!
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP