Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men lätt fånget är lätt förgånget, det har jag också lärt mig.


om att flyga och falla

Nu flyger de igen:
nu är de lyckliga:
nu tror de att allt kommer att förbli så
som det är nu.




Fri vers av galjonsfigur
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-06-02 20:59



Bookmark and Share


    la-poet
bara de inte tittar ner så! :D
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur