Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv kan vara ett surv av trådar

När man på livet ibland skådar
man bara ser ett surv av trådar.

Man vill gärna survet reda ut
för att vidare kunna gå och på survet få slut.

Någon annan med varsamma händer
detta tar sig an, nystar en tråd i sänder.

Alla trådar kan redas ut
nystas samman till slut.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 13:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Surv" var ett nytt ord för mig, men jag förstår vad som menas...bra och tänkvärt...
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning