Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klor.

Jag antar att jag behövde se
Hur långt ifrån mig du egentligen är

Och kanske alltid har varit
Den hållplatsen som jag aldrig kom fram till

Och jag skulle göra vad som helst för att glömma dig
och alla lappar som du gav till mig

För allt det var i slutändan
var ord
Som satte fäste i mig som stora jävla klor

Så jag antar att jag behövde se
För att inte längre hålla inne smärtan
när jag ler.

/ E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-01-22 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE