Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig

Jag vill aldrig mer se dig skratta
Jag vill aldrig mer se dig le

För dig var jag inget
Du anar inte hur det sved

Du glömde mig lika lätt som du fick mig
Och nu är du inget, för mig med.

/ E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-22 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE