Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han 3

 

 

Nu när jag kan titta på de få bilder jag har kvar utan att det

vänder sig i magen av sjuklig längtan, är livet lite ljusare.

Att längtan kan förlama visste jag men att den gör en helt

förvirrad var nytt för mig.

 

Nu drömmer jag varje natt om mjuka händer, vackra ansikten

och härliga, ömsinta knull.

Vaknar våt och kåt och mår ganska bra ändå.

 

Du bor nu i mitt hjärtas baksida och kommer göra det till mitt

hjärta inte längre andas.  Sen vandrar jag med dig och 

väntar till du kommer.




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-23 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvlig text om innerlighet och längtan som
särar både kropp och själ och stannar kvar.
Bästa läsningen på länge. Önskar att en viss
kvinna tänkte just så.
2019-10-29

  alicja lappalainen VIP
vackert om den avtagande längtan efter den man ännu älskar .
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik