Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så rädd för döden

jag är så rädd för döden
att jag själv
ville ta den till mig
jag svalde den trehundra gånger och de andades åt mig
efter blåljus och intensivvård blev jag aldrig
aldrig mig själv igen
om det någonsin funnits ett jag

solen går inte upp och jag är tacksam för det
jag behöver den inte
vad är D-vitamin när det finns antidepressiva
vad är kärlek när det finns bensodiazepiner

jag vill tatuera över stygnen i mitt hjärta
Alice, Isabelle, laga mig
jag behöver er
ni är mitt hjärtas slag
ni är allt jag någonsin var




Övriga genrer av reminiscenser
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-23 11:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text!

Jag är inte rädd för döden, men det har hänt att jag varit rädd för livet.
2018-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag var rädd för döden. Det är jag inte nu. Jesus befriade mig.
2018-01-23

  Annie b'larsson VIP
Jag applåderade din text för att du skrev den. Det är bra. Det är en början. Dessutom ser jag att du kan skriva. Vet ju inte hur sårbar du är, men vågar jag föreslå att du byter namn, till något som mer överensstämmer med det du skriver.
2018-01-23

  morgonstjärna VIP
den här känns som ett sår
om jag kunde skulle jag blåsa över
värme laga stygnen
i ditt hjärta

kramar <3

2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser