Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

utrymningsvägar
i migränslöjor
du saknas mig, men
allt
det verkliga var din illusion

vi drömmer om dagar utan sol
utan regn utan blod
jag bränner mig på platsen
mellan fågeln och vansinnet
jag är frisk

starka sommardimensioner
du växer upp till mig
du kommer aldrig att finnas
du kommer aldrig att vara mitt barn

närmsta utgång ligger till vänster,
precis bakom ensamheten
jag har aldrig känt en hand mot min




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-03 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser