Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåögd

i min
sköra naivitet
finns bara mina
ögon
dina
är för små

jag kan inte
se
hur du blev blind
tappade
allt
mod
värkte

till världar
utanför
denna
jag släpper
rädslan
och

skammen
jag försöker
släta över den
lyssna
på tystnaden
men allt

jag hör
är dina ögon




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser