Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli förförd


Det är i dina ögon
jag vill se eldar brinna
av åtrå


Det är så
du förför mig




Fri vers av Nic
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-06-02 23:27



Bookmark and Share


    Imagine
aaah, love it! klockren, älskar den! jag vet vems eld jag vill se brinna...
2006-08-18

  Joe Hank
Vackert
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic