Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får ta sig ett grepp om axeln

så man inte trillar ner och tappar bort sig själv
i osjälvkänslans hav.




Fri vers av Feminaz
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-24 14:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Det var en verkligt intressant rubrik
och jag blev inte besviken av fortsättningen heller
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz