Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En heroinpundares överlevnadsinstinkt

Det förvånade mig hur lätt det var
En liten kyss av extas så var jag fast
Lika starkt som en heroinpundares
Överlevnadsinstinkt är min attraktion

Jag var ett skeppsbrott av längtan
En nostalgisk fyrverkeripjäs av drömmar
Som inte ville någonting annat än att
Explodera på himlen och göra avtryck
I historiens outgrundliga stamtavla

Med en orgiastisk stöt av eufori
Ett sammelsurium av oanade rädslor
Ett vulkanutbrott av känslor i mitt bröst
Skakade du om min hela existens

Dina anletsdrag hemsökte mina drömmar
Hur mycket jag än dövade deras logik
Så kunde jag inte jaga bort det avtryck
Som dina andetag i natten hade jagat fram
I asfalten på vägen där jag fumlade då
Blind för allt som inte var horisontens rand




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-25 10:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt.
2018-01-27

    Ubuntu
Detta riktigt bra:



Jag var ett skeppsbrott av längtan 
En nostalgisk fyrverkeripjäs av drömmar 
Som inte ville någonting annat än att 
Explodera på himlen och göra avtryck 
I historiens outgrundliga stamtavla

2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn