Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C'est tellement simple

L'envie d'aimer,
pour que l'amour donne envie d'aimer,
c'est tellement fort,
tellement,
l'amour ...

...c'est tellement simple.

Se détendre en face à son bien aimé,
un bon signe d'amour,
c'est tellement simple.
....
Lust att älska,
för att kärleken ger lust att älska,
det är verkligen starkt,
verkligen,
kärleken ...

...det är verkligen enkelt.

Slappna av inför sin älskade,
ett bra tecken på kärlek,
det är verkligen enkelt.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 13:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tar min tanke till ett speciellt tillfälle
2018-01-25

  alicja lappalainen VIP
vacker både på franska och svenska.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm