Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När John Blund försovit sig

Natten kommer in
John Blund har inte hållit tiden
ger då dagen en chans

Släpper oron för morgondagen
se på dagen som har varit
den kommer aldrig igen

-Jag vill inte tänka på dagen som har varit
så fylld av ledsamheter
varför tänka på den

precis

Den kommer aldrig igen




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-25 19:43



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Så kan bara en levande uttrycka sig!

Visdom detta-tycker jag!
2018-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet på hög nivå!
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt