Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Yahoo


Vackra själar

Var är alla vackra och rena själar?
De som älskar det goda och vill alla väl

Många suktar över eländet och står egentligen inte ut
Är liksom inte med på det makthavarna bestämmer
för att göra världen ännu värre....

Att vilja ha rättvisa och att alla människor skall få ha det bra
Att sluta med att döda varandra

Att sluta manipulera maten vi äter och förse den
med gifter

Låt alla ha ett hem och mat för dagen

Att börja att ta hand om varandra och
aldrig döma en annan själ

sluta att förstöra vår planet

Att låta barnen vara barn och kärleksfullt uppfostra dem m. kärleksfull
omtanke

Låter ju så vettigt och kanske vad de flesta vill?

men, människan kan aldrig orsaka detta av egen kraft för
den är girig, maktlysten och kärleken för sin nästa är långt
borta för många



mänskligt sätt är det omöjligt att uppnå det de flesta egentligen vill!





Fri vers av Futureprincess
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-04 11:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
om alla med viljan försöker
så sprider ringarna sig på vattnet

så är det

allt börjar med ett litet frö
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess