Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Tagen av mig i Skåne Jag vet att bilden inte just här är Vete , men lika vackert för det!


Energisk afton

Jag fylls med energi denna sommarkväll

när jag blickar ut över fältet av vete

Jag älskar dessa stora vackra sädesfält

därför trivs jag bra i Skåneland dit jag

åker en tur nästan varje sommar.

Detta vackra landskap och med trevlig dialekt

så mysigt och hemtrevligt på något sätt

 

 

 

 




Fri vers av Futureprincess
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-09 08:11



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja det låter trevligt
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess