Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild lånad från Yahoo


Värdelös kunskap

Du kan bära på massa kunskap

men

viss kunskap kan vara värdelös om 

ett ödmjukt hjärta inte finns.....




Fri vers av Futureprincess
Läst 512 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-08 19:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag håller med dig
2018-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kunskap är värdelös.
Människans naturliga element är inte ödmjukhet eftersom hon är en syndare.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess