Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:pinterest


Allt har människan förstört

Allt som Gud har gjort till det bästa har människan förstört

Familjen

Djuren

Barnen

Naturen och hela jorden

Regnbågen

Maten

Kärleken

med sin upproriska, själviska, stolta, arroganta anda

Inget finns kvar på riktigt!

Det har gått för långt 

Jag gråter vid tanken i mitt hjärta

men

det är inte över ännu

och jag tror på ett lyckligt slut

 




Fri vers av Futureprincess
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-07 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint att du tror på ett lyckligt slut,
det måste man.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess