Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Pinterest


Stjärnprakt

Lyft upp era ögon mot höjden och se

stjärnorna strödda över den sammetssvarta himmelen

Fylld av vördnad betraktar jag detta verk så skönt 

för ögon och själ denna energi så stark

ett oslagbart verk svårt att förstå

för en liten jordemänniska

och

ordningens Gud har även i stjärnhimmelen

sina lagar och stadgar som stjärnorna följer i sina banor

med ordning och reda

 




Fri vers av Futureprincess
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-08 08:35



Bookmark and Share


  ULJO
Finns mycket att hämta på himmelens höjd. Sjtärnornas prakt
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess