Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Pinterest


Räddningen

Finns bara en som kan rädda oss, men

man måste vilja bli räddad!




Fri vers av Futureprincess
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-17 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det gäller att vilja sträcka ut sin hand och gripa tag om Guds hand när den kommer. En välformulerad text, som alltid!
2018-03-05

  morgonstjärna VIP
denna var riktigt fin

budskapet stort

hjärtat och regnbågen
duvan


2018-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vill man inte så går det inte...tänkvärt...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess