Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte långt från livets puls

Det där innestängda tysta
När tillvaron är som ett vakum
Som att du är en bortglömd spegelbild
av något förgånget.
Följ då den friska vinden
om än så otydlig
om än så skir
Följ då men den friska vinden vidare
ut i livet.




Prosa av Feminaz
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-26 12:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt med friska vindar
och ta befriande andetag
följa med ut i det nya livet
ned tillförsikt och välbehag!
2018-01-26

  aol
Underbar dikt som tränger ut det gråa man blev glad av den.
2018-01-26

  Cikoria Blå VIP
Fint språk som leder framåt och utåt.
2018-01-26

  Valter Örn VIP
Bra och angeläget budskap om att se ljust på tillvaron. Just nu finns det alltför många negativa händelser som annars trycker ner.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz