Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flitiga vingar

En liten ängel
med flitiga vingar
flyger och kämpar
glädje oss bringar

Hon finns ovan molnen
och givmilt hon sprider
sitt stoft över länder
som ofta svårt lider

Hon finns där för alla
som henne behöver
och ondskan makter
med trollspö hon söver

Med flitiga vingar
hon flyger så fort
hon vill mer än gärna
att något blir gjort

Människor med glädje
bör se stort på livet
och inte som nu
taga allting för givet

Stanna upp och andas
ta tid och fundera
upptäck att det finns
så mycket mera

En liten ängel
med flitiga vingar
hon gör vad hon kan
glädje oss bringar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 458 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-16 17:18



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint, men själv har jag inte märkt av änglarna, då mer Jesus!
2018-02-23

  DavidM VIP
Mycket bra skriftat.
2018-02-22

  Yrre VIP
Tycker om!
2018-02-21

  Ingrid Trolle
Så vackert! En ängel som
vi alla behöver när livet blir
för svårt.
Tack!
2018-02-18

  Piann VIP
Så fint skildrat.
Tänkvärda budskap.
2018-02-18

  Eva Helene VIP
Änglar har mycket att stå i, men förtröttas aldrig.
Fint att du lyfter fram.
2018-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Många tänkvärda budskap i din vackra text. Alla behöver en ängel, att lita till.
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om den positiva meningen med din fina dikt...det känns hoppfullt...
2018-02-17

  Ann V Åhsberg VIP
De här änglarna betyder så mycket!
2018-02-17

  M.Eta
Det är något visst med änglar, vill gärna känna dem i närheten. Fin text!
2018-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för en tänkvärd och underbar dikt!
2018-02-17

  lodjuret/seglare VIP
Kan du vara lika social och vänlig i ditt yrke, som i dina texter. Är du nog just en sådan där ängel i människors ögon.
2018-02-17

  stig wikman
BRA.
Sanningens ord med känsla och bra rim.
2018-02-17

  Janina Kaminska
Underbar dikt. Djup och vis.
2018-02-16

  Nils-Robert
Så tänkvärd dikt om hur vi lever våra liv.

2018-02-16

  Maria Sundelin VIP
Nog finns det mycket att komma ihåg i livet
När hemskheter drabbar oss själva eller personer i vår närhet inser vi hur mycket det finns
2018-02-16

  Palett
Fin text om skyddsänglar som vakar över oss
2018-02-16

  Solstrale VIP
Ja så rätt att se till glädjen ingivet ich inget ta föregivet ... Vacker mening ... :)
2018-02-16

    ej medlem längre
Änglar finns i lika former, ett väsen av ljus och vänlighet. Det finns glitter i dina ord.
2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om en underbar ängel som skänker glädje, tröst och hopp!
2018-02-16

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord
2018-02-16

    ej medlem längre
En skyddsängel - någon som vakar och beskyddar...en sån borde alla ha.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO