Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvarm

En vinterfrusen morgon
Dagen har vaknat
Hon ser ut över stad och land
Hon släpper loss sina ljusa lockar
över skog och gran
över människa och sinnen
också som en smekning
jämt över din kind.




Prosa av Feminaz
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-27 09:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
underbart med sol
2018-02-02

  Fulbergarn
jaa, så skönt med solsken

2018-01-27

  Anya VIP
Fint om att släppa håret över skog och gran... etc. Originellt och talande.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz