Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran


Älskade

när vill du

hålla mig i handen

Diska

kan jag göra själv




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 605 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-01-27 18:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varm ton. Tänker på Håkan Hellströms text:
"Ja, jag är din om du vill ha en idiot
Lägg din hand i min, lägg din hand i min"

2018-06-15

  Lasseman VIP
En närhetens önskan
disken kan ju alltid vänta ;)
2018-02-05

  MALVAA VIP
kloka ord
hoppas han hör och ser :)
2018-02-02

    ej medlem längre
Klockrent, en fullträff..
2018-01-31

  Quasimodo
Fint här för längtan och önskan för närhet till känslan och beröring!
2018-01-31

  Salvation Pepper
Ord som ekar, i all sin klara enkelhet.
2018-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
rolig
kort
och rakt på sak!
2018-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
2018-01-28

  Nils-Robert
Så fina rader om längtan efter närhet
2018-01-27

  DavidM VIP
Närheten som drar, finstämda rader.
2018-01-27

    ej medlem längre
Så mycket vacker längtan det bor i dina ord.
2018-01-27

    ej medlem längre
jag kan knapp5 diskasjälv jag. städerskan kommer på onsdag. till dess måste jag ordna golvet i köket, diskbänken och toan.
2018-01-27

  morgonstjärna VIP
så berörande skrivet
om längtan
2018-01-27

  alicja lappalainen VIP
en kort rolig dikt om längtan efter närheten med både allvar och en säker espri
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska