Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städarvalsen!

Hans fru har städdille, vilket trams.
Kammar även sin mattfrans.

Att städa är det som ger harmoni.
Men på sin gubbe hon ej fått pli.

Han vill få va den han är.
Slappa, ligga på soffan utan besvär.

Hon säger, hur ska vi få till balans i det här.

Han svarar, tycker det är bra som det är.
Du städar och jag är inte till besvär.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-28 18:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som påminner om min barndom!
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP