Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 1. Tack um, för Vridvinge.


Ur. De Tystas Rymd.




1.
Skogen bär tystnad
Nattfågeln med den

2.
Vi vilar strödda
i hindens skugga

3.
Tiden är en vridvinge
som böjs inuti av mörkret

4.
Obehärskat
rinner bråddjupt liv

5.
Genom gryningsmunnen
i de tystas rymd

-

6.
Snart vaknar barnet åter
med ett stjärnfrö i sin huld







Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-29 10:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
otroligt fint om tid
2018-01-31

    Peter Söderqvist
Fina rader med ord som refererar till en annan tid. När du i texten beskriver tiden ger den dikten en spänning som är fantastisk.
2018-01-29

    ej medlem längre
och,
Tiden kan vara en Vridvinge
+
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M