Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtande kyss

Jag ville jag vore
en skön kaprifol
en rosa madonna
i sommarens sol

Tyngd utav nektar
och av klorofyll
på stängel så späd
av vindarnas tyll

Nära ditt fönster
i morgonens ljus
en doftande blomma
där vid ditt hus

Då finge du smaka
min längtande kyss
ur kärlek som vaknat
precis alldeles nys

Jag ville jag vore
en lilja spröd
som dig ville lusta
i kärlek och glöd

Ur ljuvliga blomster
förläna dig tröst
till härliga minnen
i framtidens höst

Nära ditt fönster
i fullmånens sken
bjuda dig drömmar
när timmen är sen

Då finge du smaka
min längtande kyss
ur kärlek har vaknat
precis alldeles nyss

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-12 13:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön längtan...vackert...
2018-02-17

  stig wikman
NÄR SOMMARN ÄR HÄR
SJUNGER FÅGELN PÅ GREN
DÅ PASSAR DET HÄR
SOM ETT KÄRLEKS POEM.
2018-02-13

  Ingrid Trolle
Underbar kärleksdikt
så här till Alla Hjärtans dag
2018-02-13

  Eva Langrath VIP
Smekande längtansfulla ord som ett rinnande pärlband.
2018-02-12

    ej medlem längre
Som en vårknopp av längtan!
2018-02-12

  Sommarina VIP
Åh så härligt. Kyssar som smakar kaprifol och morgon. Fint
2018-02-12

    ej medlem längre
Ord som smeker på det där alldeles speciella sättet som bara en vacker kärleksdikt kan göra.
2018-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi om lust och längtan stor!
2018-02-12

  Feliaxel VIP
Den skulle jag vilja smaka?
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO