Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundan

Världen blir bara tokigare och mer bisarr,
vart bär det hän?
Varje dag fylls jag av en känsla av skräck och förfäran
vart har empatin och kärleken tagit vägen?
jag ser och förundras, söker och begrundar,
men kan bara konstatera att vi går från ont till värre!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 10:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra stark och igenkännande..
2018-03-13

  Gin83
Jag känner igen den förfäran du beskriver.
Och upplever stundtals också känslan av hopplöshet vad gäller världen och dess stundtals destruktiva framfart.
Man får tänka på allt gott som ändå finns.
Stark text o viktigt budskap
2018-02-01

    ej medlem längre
Jag kan hålla med dig om mycket i din text men jag vägrar att ge upp hoppet om det goda. Det finns så mycket fina empatiska mänskor men det är de få giriga och okompetenta ledarna som sår förtvivlan och tänder brandhärdar där de går fram.
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP