Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat som talar

När jag blundar
Skriver hjärtat ord
Tankar kan de styras?
Inte mina
De är stora och blå
Kanske rosa
Ibland kanske lite grå.....nästan
mot svart
Varje morgon
Öppnas nya dagar
Hjärtat skriver hopp och tro
Gnider tankarna med styrka
Hjärtat skriver oro och rädsla
Gnider tankarna med ångest
Är man sjuk och blivit frisk
Eller är man frisk och blivit sjuk
Inte vet jag
Tänker det är gott att leva




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-01 11:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text med känsla!
2018-03-13

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert foto av ljuva styvmorsvioler och lugnt vatten!

Fin och skön djupdykning i ditt böljande inre... där hjärtat talar om det som fyller och färgar ditt liv.

Slutraden ger hopp och ljus!


2018-02-11

  Anya VIP
Slutet lyfter. Tycker om dina frågeställningar. jaa vad är man. Sjuk eller frisk?
2018-02-02

    ej medlem längre
Dina ord talar till mig och jag tar med glädje emot dem....så fint skaldat.
2018-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är en fantastisk avslutning på en bra och tänkvärd text!
2018-02-01

  ULJO
Snygg avslutning "tänker det är gott att leva" En god reflektion
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP