Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otidshavet

Långsamhet av evighet
En annan tid av liv
Vår strävans slut
möts uti en seglats
En fjärran resa över otidshavet
Där är sol




Prosa av Feminaz
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-03 09:40



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Inger hopp
2018-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord...fint...
2018-02-04

  Valter Örn VIP
Hoppfullt skaldat om vad som väntar oss vid vår sista seglats...




2018-02-03

  morgonstjärna VIP
otidshavet frihet från begränsningar
tidsramar alla måsten

inte ett slut
en annan tid av värderingar och liv
positivt tänkt
2018-02-03

  Jaseph
”Otidshavet” är ett underbart ord. Ja! Vi behöver ge oss ut på det. Hela tiden!!
2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Vackert och trösterikt om vår sista seglats!
2018-02-03

  Bibbi VIP
Väldigt fina ord.
2018-02-03

  aol
Underbart befriande skaldat,
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz