Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Lånad från Yahoo


En ny spännande dag

Tänk

en ny dag har grytt

och

det skulle kunna bli den bästa dagen i ditt liv?

När vi vaknar upp till en ny dag så vet vi inte
vad den bär med sig i sitt sköte?

Mycket är möjligt i livet iallafall...

allra helst om du är öppen och kan tro på det!

Ibland skapar man ju förstås möjligheten själv för
kanske händer inte så mycket om man sitter hemma
med armarna i kors?

Jo, men så är det ju oftast!

Men, tänk vad spännande det skulle kunna bli?




Fri vers av Futureprincess
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 15:21



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Första början har alltid varit den finaste början av dagen
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
det finns alltid något att göra
som är roligt
om man är kreativ och ser möjligheterna
även om man inte har tummen
mitt i handen..
men det har de flesta inte
beror nog mest på de aldrig provat på


:)

2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess