Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

here goes

 

jag måste medge

att jag oroat mig

för mycket över huruvida

jag skurit mig mot gardiner

 

just det tog för stor plats

för mig att ta plats

i tillsynes tillrättalagda liv

 

jag borde ha sett mig större

och skönheten i att vilja ge

som fabergeägg i silkespapper

 

för det går att hålla mig

med kärlek i handen

och ibland som en fågelunge,

jag tror att det går

 

att stanna upp i stunder

längre och längre

dela möten i det varma

 

där vi genomskådar

vad vi kallar gränser




Fri vers av molly crayons
Läst 386 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-03 17:16



Bookmark and Share


  Christer VIP
jag tycker om allt....hela vägen....hela tiden!

du får texten att flyta fram på nåt sätt...det är liksom bara att flyta med.
2006-06-04

    ej medlem längre
De 3 sista styckena är verkligen bra tycker jag, hakar mig något vid 3:e raden " för mycket över huruvida", inte lika bra flyt där... F.Ö är det en mycket bra dikt.
2006-06-04

  K*
here goes Molly Linn
klok och med en kärna som få.
fina fina !! jag gillar dig så mycket att jag blir fundersam ! :)

"jag borde ha sett mig större

och skönheten i att vilja ge

som fabergeägg i silkespapper"
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons