Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra lilla fantastiska verk

Du vackra fjäril med sköra vingar som för dig hur långt som helst
Så förunderligt skapad begrundar vi din skönhet sommaren lång.

Ni är sannerligen ett mästerverk!!!

Så många vackra exemplar ja fler tusen olika exemplar och färger som ni bär och olika mönster hit och dit. Jag måste säga att jag blir förundrar och förtjust och det får mig att förstå...

Det finns fjärilar som flyttar flera 1000-talskilometer bort och ni
hittar alltid vägen dit ni skall liksom himlarnas fåglar flyr från köld
och vet exakt vilken väg som bär dem dit de vill, där solen värmer
deras vingar igen. och födan finns att finna i överflöd.

Vem gav er instinkt och förmågan?
Vem planterade in kompassen?
Vem gjorde denna mångfald?

Ja, jag vet faktiskt redan svaret och jag tvekar inte för en sekund!

Oursäktliga är hans verk gjorda så att vi kan förstå.











Fri vers av Futureprincess
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-04 19:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Naturen är outsägligt vacker
Fint skildrat
Tack
2018-02-05

  MALVAA VIP
NATUREN HAR SINA FANTASIER OCH alltid överraskar världen med de som någon gång var okända
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess