Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Okänd konstnär


Kärleken

Käreken är så vacker och tålmodig 

den överglänser allt och tar död på allt det onda och fula.

För kärleken är ren och inte vulgär  på något sätt.

Ömsint och behaglig söker den efter frid och att

ta hand om sin älskade vän.

Den är mild och

vet inga gränser för att göra gott

och den sviker aldrig sin vän om den är äkta?

Och den är framför allt evig.

Och om världen alltid följde kärlekens väg

hade vi dessutom fred på jorden!

Så stark är den verkliga kärleken

 




Fri vers av Futureprincess
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-04 22:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint skrivet
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess