Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från röd sammet till rik mahogny

Är du bara den där känslan?
Som jag eftersöker, så hett eftertraktad
och åtråvärd
att jag inte kan se
dig
mellan verserna
ger du mig inget gensvar
när jag har hällt ut mitt allt
på golvet
trampar du runt i det
och gör spår
obotliga
sår
väntar jag mig mer
eller för mycket
av en illusion
en flyktig känsla
oemotståndlig strävan
nöter ut mig
i mitt hjärta,
mina ben,
mitt hjärta
värker oro
växer begär
det finns ingen tystnad
Jag har förlorat min känsla
för dig
som sa \"hejdå...\"
eller aldrig svarade
när jag talade
insinuation
analys
förvirring
du var inte min
att älska
förlåta
försvinna
minnas




Fri vers av King ink
Läst 774 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 18:34



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Naken och gripande dikt. Jag bokmärker den. Tack för att jag fick läsa den.
2007-05-20

    NoMi F
En så sorglig nästan
begråtansvärd dikt
Om en som väntar
längtar men tror sig
ej vara sedd eller älskad
Bli trampad på liksom
Mycket gripande dikt
Tycker om
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink