Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dom som glömmer


Jag minns ditt namn
Men ej Ditt ansikte
Jag håller i en hand
Som vore
Tiden välbekant
Som något känt
Men ändå obekant

Jag minns ditt ansikte
Men ej ditt namn
Som doften
Av en relation
En fjärran tid
Vid tjärnen
Där en
Näckros slagit ut

Och nattens fåglar
Vaktar ljuden
Av en sång
Som glömts




Fri vers (Fri form) av Elisa Day
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-08 15:24



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vacker
Verkligen berörande

2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisa Day
Elisa Day